nederlands nederlands
english english
english english
Deutsch Deutsch

Voorwaarden

De informatie in rugtest.nl is niet bedoeld als vervanging voor een medisch consult, maar is bedoeld om een rugpijnklacht beter te begrijpen en om u voor te bereiden op een gesprek met uw arts of fysiotherapeut. Het is altijd beter om een arts te raadplegen, zeker als de klachten langer duren. Als service is er een pagina met links naar andere sites. De maker van rugtest.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die sites of eventuele veranderingen die daarin aangebracht worden.

Lees deze voorwaarden voor u de website gebruikt. Als u de website gebruikt, dan gaat u accoord met onderstaande voorwaarden:

  • 1. Alle informatie op rugtest.nl is bedoeld als voorlichting en of onderwijs. Het is niet bedoeld om een medisch consult te vervangen. Niets op deze site of eventuele correspondentie via email is bedoeld om een medisch consult te vervangen en mag dan ook niet beschouwd worden als een individueel medisch advies. Waar een advies beschreven wordt, is dit een algemeen advies, het wil niet zeggen dat het ook voor uw individuele situatie van toepassing is.
  • Rugtest.nl is een onafhankelijke site en beveelt niet een bepaalde vorm van therapie, product of medicatie aan. Het gebruik van de gegeven informatie, de beslissing voor een bepaalde therapie of het kopen van bepaalde producten of medicijnen die op deze site of de sites waarnaar verwezen wordt, genoemd worden, is geheel voor uw eigen verantwoordelijkheid. De maker van rugtest.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor beslissingen genomen op basis van de informatie van deze site of sites waarnaar verwezen wordt.
  • 2. Als service is er een pagina met links naar andere websites. De maker van rugtest.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die sites of eventuele veranderingen die daarin aangebracht worden.
  • 3. De inhoud van rugtest.nl mag naar wens gecopieerd en gebruikt worden indien de herkomst vermeld wordt, maar de maker van rugtest.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan.
  • 4. Door gebruik te maken van deze site stemt u er mee in de makers, eigenaar en adviseurs van deze site te vrijwaren van alle gevolgen van het gebruik of geheel of gedeeltelijk kopieren van deze site. Rugtest.nl aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid vanwege handelingen of beslissingen gebaseerd op de inhoud van deze sites of de sites waarnaar verwezen wordt, noch over correspondentie die naar aanleiding van deze site gevoerd wordt.
  • 5. Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven (Google) om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geļnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link. http://www.networkadvertising.org/pdfs/NAI_principles.pdf